Tuesday, April 1, 2014

giler lama nyer...

Lama gila x update blog.tiba2 keinginan nak update dtg balik....takde topik...cuma fb mungkin kurang xtvt berblog nie....mcm2 benda nak diupdate kan...idea mencurah2...byk giler cerita...tapi plotnya tak disusun lagi... Entah ada lagi ke yg sudi nak baca blog,lantak ler....cuma nak jadikan coretan utk anak2 aku yg dah makin membesar...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete